Werken bij

Bevlogen naar je werk bij Pharmalead!

Pharmalead is een mensen-bedrijf waarin jij als professional centraal staat. Wij willen met zoveel mogelijk enthousiaste professionals de farmaceutische zorg beter en completer maken. Zodat patiënten de service en support krijgen die zij verdienen.

Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Wil jij je carrière een nieuwe impuls geven?
Ben jij op zoek naar meer afwisseling?
Wil jij je verder ontwikkelen?
Wil jij werken binnen een bedrijf met een positieve bedrijfscultuur? 
Ben jij opzoek naar zingeving en inhoud in je werk?

Wij zijn doorlopend op zoek naar bekwame apothekersassistenten, apothekers en farmaciestudenten. In alle regio’s van Nederland bieden wij momenteel mogelijkheden. Bij Pharmalead kun je werken op basis van een arbeidsovereenkomst met vaste uren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wil je meer flexibiliteit dan is het ook mogelijk om op oproepbasis bij ons in dienst te komen.

In veel apotheken is de werkdruk hoog. Regelgeving vanuit zorgverzekeraars en overheid zorgt ervoor dat er steeds minder tijd over blijft voor de patiënt. Wanneer er binnen een apotheek een tijdelijk of structureel personeelstekort ontstaat, wordt de druk op de werkvloer nog hoger. Als apotheekprofessional kan je de patiënt dan niet altijd meer de farmaceutische zorg bieden die je zou willen. Om de werkdruk te verlichten, huren steeds meer apotheken de enthousiaste en bekwame apothekersassistenten, apothekers en farmaciestudenten van Pharmalead in.

Als apotheekprofessional bij Pharmalead zorg jij ervoor dat patiënten weer de aandacht en support krijgen die zij verdienen.

Pharmalead is doorlopend opzoek naar apothekers, apothekersassistenten, farmakundigen farmaceutisch consulenten, managers, teamleiders en farmaciestudenten ter uitbreiding van ons team.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie of solliciteer op een van onze vacatures.

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: