PARTNERS
 • Home
 • Vacatures Apothekers

Vacatures Apothekers

 • VACATURE APOTHEKER HIGH POTENTIAL PROGRAM

  De springplank voor jouw carrière. Het Pharmalead High Potential Program is een eenjarig management development programma voor ambitieuze geregistreerde apothekers met maximaal 10 jaar werkervaring. Als Pharmalead apotheker werk je op diverse opdrachten en krijg je de kans om te onderzoeken waar jouw toekomst ligt als apotheker.

  Lees meer…
 • VACATURE PARTTIME BEHEREND APOTHEKER

  Wil jij parttime werken als beherend apotheker in je eigen regio? In deze functie ga je samen met een collega apotheker een apotheek beheren. Je kunt al solliciteren vanaf 16 uur per week.

  Lees meer…
 • VACATURE INTERIM APOTHEKER

  Ervaren apothekers bij Pharmalead zijn uitstekende allround apothekers. Sommige van onze apothekers hebben daarnaast ook nog één of meerdere expertise gebieden, waarop zij als consultants worden ingezet. Je gaat aan de slag in een openbare of poliklinische apotheek. In korte tijd doe je veel nieuwe werkervaring op en breid je je netwerk sterk uit.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER STARTER

  Pharmalead zoekt startende apothekers voor de functie van Apotheker. Jij bent recent afgestudeerd en wil 24-40 uur per week werken. Deze functie is uitermate geschikt voor het opdoen van relevante werkervaring. Wij hebben diverse projecten waar we startende apothekers voor zoeken, dit zijn opdrachten in de openbare apotheek en poliklinische apotheek.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER TALENT PROGRAM

  Pharmalead zoekt talentvolle startende apothekers tot maximaal 4 jaar werkervaring, die willen registreren. Als apotheker binnen het Pharmalead Talent Program doorloop je de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist in een opleidingsapotheek van een van onze vaste partners. Een professionele coach ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER TRAINEE

  Wil je in korte tijd veel ervaring opdoen in de openbare apotheek, ben je recent of bijna afgestudeerd en wil je 40 uur werken? Als Apotheker Trainee bij Pharmalead loop je 1-3 maanden mee met een ervaren apotheker en leer je de fijne kneepjes van het vak. Baan garantie: Na het succesvol afronden van het traineeship start je als apotheker bij Pharmalead of bij een van onze partners.

  Lees meer…
  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead