• Home
 • Vacatures Apothekers

Vacatures Apothekers

 • VACATURE APOTHEKER MANAGEMENT DEVELOPMENT PROGRAM

  Ben jij een ambitieuze recent geregistreerde apotheker en wil jij je managementvaardigheden een boost geven? In samenwerking met de Baak hebben wij speciaal voor apothekers een éénjarig management development programma ontwikkeld. 

  Lees meer…
 • VACATURE PARTTIME BEHEREND APOTHEKER

  Wil jij parttime werken als beherend apotheker in je eigen regio? In deze functie ga je samen met een collega apotheker een apotheek beheren. Je kunt al solliciteren vanaf 16 uur per week.

  Lees meer…
 • VACATURE INTERIM APOTHEKER

  Ervaren apothekers bij Pharmalead zijn uitstekende allround apothekers. Sommige van onze apothekers hebben daarnaast ook nog één of meerdere expertise gebieden, waarop zij als consultants worden ingezet. Je gaat aan de slag in een openbare of poliklinische apotheek. In korte tijd doe je veel nieuwe werkervaring op en breid je je netwerk sterk uit.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER STARTER

  Pharmalead zoekt startende apothekers voor de functie van Apotheker. Jij bent recent afgestudeerd en wil 24-40 uur per week werken. Deze functie is uitermate geschikt voor het opdoen van relevante werkervaring. Wij hebben diverse projecten waar we startende apothekers voor zoeken, dit zijn opdrachten in de openbare apotheek en poliklinische apotheek.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER TALENT PROGRAM

  Pharmalead zoekt talentvolle startende apothekers tot maximaal 4 jaar werkervaring, die willen registreren. Als apotheker binnen het Pharmalead Talent Program doorloop je de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist in een opleidingsapotheek van een van onze vaste partners. Een professionele coach ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER TRAINEE

  Wil je in korte tijd veel ervaring opdoen in de openbare apotheek, ben je recent of bijna afgestudeerd en wil je 40 uur werken? Als Apotheker Trainee bij Pharmalead loop je 1-3 maanden mee met een ervaren apotheker en leer je de fijne kneepjes van het vak. Baan garantie: Na het succesvol afronden van het traineeship start je als apotheker bij Pharmalead of bij een van onze partners.

  Lees meer…
 • VACATURE APOTHEKER CONSULTANT

  Komende jaren zal het aantal zorgprofessionals minder worden, terwijl de zorgvraag juist toeneemt. Innovaties moeten dit gat gaan vullen. Wij hebben 2 vacatures voor een Apotheker Consultant. In deze functie zal je nauw samenwerken met onze partners om door middel van technologische innovaties en verdere automatisering de farmaceutische zorg klaar te maken voor de zorgvraag van de toekomst.

  Lees meer…
  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: