• Home
 • Vacature parttime beherend Apotheker

Vacature parttime beherend Apotheker

Reageer nu

Werk-privé balans: Vanaf 16 uur per week beheren
Parttime werken als beherend apotheker in je eigen regio.

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Onze apothekers geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8,2. En onlangs hebben we de hoogst haalbare score bij de Beste Werkgevers Scan behaald.   

 • “Werk en thuis combineren is een uitdaging. Dat geldt zeker voor gezinnen met jonge kinderen. Met een zoon van 5 en een dochter van 3, is dat mij thuis niet anders. Wij kozen ervoor dat mijn vrouw minder zou gaan werken, maar vind maar eens een baan voor 16 of 24 uur op niveau! Veel hoog opgeleide talentvolle vrouwen of mannen, die minder willen gaan werken voor de kinderen, lopen tegen ditzelfde probleem aan. In de praktijk betekent dit, dat je een stapje terug moet doen of geen baan kunt vinden, die goed te combineren is met je gezin.”
 • “Voor apothekers met jonge kinderen kan het ook moeilijk zijn om de juiste werk-privé balans te vinden. Een apotheek beheren in 2 of 3 dagen is praktisch niet mogelijk. In veel gevallen dien je op parttime dagen beschikbaar te zijn voor vragen uit de apotheek, de recepten mogen niet blijven liggen en dan heb je soms ook nog dienst!”
 • “Ik vind het zonde dat apothekers die parttime willen gaan werken, vanwege hun kinderen, niet altijd de mogelijkheid kunnen vinden om hun talent ten volle te benutten. Voor deze groep talentvolle vrouwen en mannen heeft Pharmalead een nieuwe functie ontwikkeld. Je kunt voor 16 of 24 uur per week bij ons werken als beherend apotheker op een vast contract. Je werkt binnen je eigen regio, zodat je reistijd naar een opdracht beperkt blijft. Je hebt vaste parttime dagen, zodat je de opvang van je kinderen goed kunt regelen. Bovendien ben je op je parttime dagen echt vrij, dus geen telefoontjes vanuit de apotheek en ook geen stapel recepten die de volgende dag op je wacht. Pharmalead kent geen to-do-the-job contracten, dus werk je een keer wat extra, dan krijg je die uren altijd uitbetaald.”

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. Zowel in 2012, 2016 als 2017 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Kom je werken bij Pharmalead, dan krijg je er een grote groep collega’s bij. Je ontmoet je collega apothekers op werkoverleggen, intervisie,  trainingen en onze sociale events die we gedurende het jaar organiseren. Ook hebben we een intern social media platform, waarop je contact kunt leggen met je collega’s en kunt samenwerken aan projecten.

Jouw manager is de Teammanager Apothekers, die zelf ook een ervaren apotheker is. In je opdrachten zal je nauw samenwerken met een collega apotheker van Pharmalead. Samen met deze collega wordt je als team ingezet in opdrachten, zodat jullie gezamenlijk een apotheek kunnen beheren.

Pharmalead is doorlopend op zoek naar goede apothekers in alle regio’s van Nederland. 
Wie zoeken wij?

Functie-eisen:
– KNMP geregistreerd / Afgeronde opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist;
– Ervaring als beherend apotheker of de ambitie om te beheren;
– In bezit van rijbewijs B;
– Beschikbaar voor 16 of 24 uur per week;
– Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, goede communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een proactieve houding en een resultaatgerichte instelling.

Pharmalead biedt:
– Werken in de regio waar je woont;
– Beherend apotheker salaris;
– Samen met een collega apotheker een apotheek beheren;
– Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
– Een teammanager die zelf ook apotheker is;
– Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
– Lease auto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
– Leuke en energieke collega’s!

Neem contact op met Carolien Rintel voor meer informatie of solliciteer direct:

Reageer nu

T: +31(0)35 – 543 02 34
M:+31(0)6 – 48189927
Email: c.rintel@pharmalead.nl

 

Over Pharmalead

Vereniging voor Jonge Apothekers (VJA)
Pharmalead is trots partner van de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) wij delen hun visie op de apotheekbranche:
Wij streven naar een toekomst waar de apotheker het beroep optimaal kan uitoefenen in samenwerking met de andere zorgpartijen en waar de zorg en de patiënt centraal staan.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 300 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak.

ONZE VISIE: Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.

ONZE MISSIE: Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals.  Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad.
Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen. Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier. En daarin gaan we tot het uiterste.
Zodat wij elke dag bevlogen naar ons werk gaan.

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: