• Home
 • Vacature Farmacie Student: Medicatiereviews

Vacature Farmacie Student: Medicatiereviews

Reageer nu

Wie zoeken wij?
Masterstudenten Farmacie voor het uitvoeren van Medicatiereviews. Vanuit Pharmalead geven we jou de training en begeleiding die je nodig hebt voor een goede start. 
Wij bieden farmacie studenten het beste salaris in de branche.

Vereniging voor Jonge Apothekers (VJA)
Pharmalead is trots partner van de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) wij delen hun visie op de apotheekbranche: Wij streven naar een toekomst waar de apotheker het beroep optimaal kan uitoefenen in samenwerking met de andere zorgpartijen en waar de zorg en de patiënt centraal staan.

Pharmalead vierde in 2017 haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten.

In september 2017 heeft Pharmalead een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. Op basis van de Beste Werkgevers Score is Pharmalead een 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Dit keurmerk van Effectory & Intermediair heeft getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. 

Wat bieden wij jou?
Naast de leukste bijbaan in de apotheekbranche:
– Flexibele werktijden 
– Goed salaris
– Training en scholing
– Uitbreiden van je netwerk 
– Het opdoen van relevante werkervaring
– Samenwerken met de apothekers van Pharmalead

Interesse?
Spreekt jou dit aan? Neem dan contact op met Joany Pontjodikromo voor meer informatie of solliciteer direct:

Reageer nu

T: +31(0)35 – 543 02 34
M:+31(0)6 – 14304714
Email: j.pontjodikromo@pharmalead.nl

 

 

 

Over Pharmalead
ONZE VISIE: Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.

ONZE MISSIE: Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals. Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad. Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen. Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier. En daarin gaan we tot het uiterste.
Zodat wij elke dag bevlogen naar ons werk gaan.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak.

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: