• Home
 • Vacature Apothekersassistente Starter

Vacature Apothekersassistente Starter

Reageer nu

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland

Onze apothekersassistenten geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8. In september 2017 hebben we de hoogst haalbare score bij het Beste Werkgever Keurmerk behaald.   

Wil jij je carrière een vliegende start geven? Ben jij op zoek naar meer afwisseling? Wil jij je verder ontwikkelen?

Pharmalead zoekt startende apothekersassistenten voor de uitbreiding van ons team. Ben jij bijna of recent afgestudeerd  apothekersassistente en wil je 24, 32, 36 of 40 uur per week werken? Bij Pharmalead krijg je de ideale start van je carrière. Gedurende 1 tot 3 maanden wordt je in de apotheek intensief begeleid door een van onze ervaren apotheekprofessionals. Je leert in deze periode zowel Pharmacom als Mira. Na deze periode kan je als Apothekersassistente zelfverzekerd en goed voorbereid functioneren in de dagelijkse praktijk van de apotheek. Je start met een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, tevens krijg je een lease auto die je ook privé mag rijden.

In alle regio’s van Nederland bieden wij momenteel mogelijkheden. Bij Pharmalead kun je werken op basis van een arbeidsovereenkomst met vaste uren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wil je meer flexibiliteit dan is het ook mogelijk om op oproepbasis bij ons in dienst te komen.

In veel apotheken is de werkdruk hoog. Regelgeving vanuit zorgverzekeraars en overheid zorgt ervoor dat er steeds minder tijd over blijft voor de patiënt. Wanneer er binnen een apotheek een tijdelijk of structureel personeelstekort ontstaat, wordt de druk op de werkvloer nog hoger. Als apothekersassistente kan je de patiënt dan niet altijd meer de farmaceutische zorg bieden die je zou willen. Om de werkdruk te verlichten, huren steeds meer apotheken de enthousiaste en bekwame apothekersassistenten van Pharmalead in.

Lees ook de interviews in UA met: Apothekersassistente Lisa Ong-Aban en Rose-Anne Eerland 

Pharmalead vierde in 2017 haar 10-jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. Zowel in 2012, 2016 als 2017 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Pharmalead is doorlopend op zoek naar apotheekprofessionals door het hele land. 

Wat verwachten wij van jou?
– Afgeronde MBO opleiding Apothekersassistent, 0-1 jaar ervaring;
– Beschikbaar voor  24, 32, 36 of 40 uur per week;
– Je beschikt over de volgende competenties: flexibel, zelfstandig, klantgericht, communicatief en vitaal;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
– Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring;
– Arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd;
– Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
– Je eigen Teammanager;
– Pensioen bij het Pensioenfonds Medewerkers Apotheken (PMA);
– Lease auto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
– Leuke en energieke collega’s!

Pharmalead nodigt je uit om te solliciteren op de vacature Apothekersassistente. Mocht deze vacature vragen oproepen dan ben je uiteraard welkom om contact met ons op te nemen.

Reageer nu

Carolien Rintel
Senior Recruiter
 
email: c.rintel@pharmalead.nl
telefoon: 06-48189927Over Pharmalead
ONZE VISIE: Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.

ONZE MISSIE: Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals. Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad.  Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen. Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier. En daarin gaan we tot het uiterste. Zodat wij elke dag bevlogen naar ons werk gaan.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 300 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Afwisseling, werk-privé balans en werkinhoud
Als apothekersassistente bij Pharmalead werk je binnen je eigen regio, zodat je reistijd naar een opdracht beperkt blijft. Je vindt afwisseling en uitdaging in de opdrachten die je doet. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.

Wij hebben kennis van zaken
Dat is wat onze mensen zo professioneel maakt. Dat is onze norm. Dankzij scholing, specialisatie en een dagelijks dosis praktijkervaring leren wij steeds meer en weten we precies wat er speelt. In de branche, op de werkvloer en bij de patiënt.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Ontwikkeling
Apothekersassistenten bij Pharmalead hebben een Teammanager, waarbij zij terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen. De Teammanager zorgt ervoor dat jouw mening gehoord wordt. Samen zorgen jullie ervoor dat jij positief en gemotiveerd naar je opdrachten gaat.

Wij stimuleren jouw ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Een apothekersassistente heeft ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek met haar Teammanager. Ieder kwartaal is er een werkoverleg met collega’s. Je krijgt toegang tot een E-learning module voor vakinhoudelijke nascholing en er worden klassikale trainingen georganiseerd. Tevens hebben we geregeld landelijke en regionale sociale events waar je collega’s kunt leren kennen en je netwerk uitbreidt.

HBO-opleiding
Apothekersassistenten die verder willen leren, bieden wij na 1 jaar dienstverband de mogelijkheid tot het volgen van de deeltijd HBO opleiding Farmakunde of HBO Management in de zorg.

Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak. Bekijk ook de video van onze kerstborrel:

Optima Farma
Pharmalead en Optima Farma slaan de handen ineen om de deskundigheid en kwaliteit van de apotheekprofessionals, in dienst bij Pharmalead, verder te ontwikkelen en te borgen. Alle apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen, die werkzaam zijn bij Pharmalead, worden lid van de beroepsvereniging Optima Farma en zijn daarnaast ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters.

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: