• Home
 • Vacature Apotheker Starter

Vacature Apotheker Starter

Reageer nu

Pharmalead zoekt startende apothekers voor de uitbreiding van ons apothekersteam. Jij bent recent afgestudeerd en wil 24, 32 of 40 uur per week werken? Wil jij werken binnen een bedrijf met een positieve bedrijfscultuur, waar je als apotheker kan meedenken over de organisatie? Ben jij opzoek naar zingeving en inhoud in je werk?

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Onze apothekers geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8,2. En onlangs hebben we de hoogst haalbare score bij de Beste Werkgevers Scan behaald.   

Bij Pharmalead werk je op diverse opdrachten en krijg je de kans om te onderzoeken waar jouw toekomst ligt als apotheker. Je gaat aan de slag in een openbare of poliklinische apotheek. In korte tijd doe je relevante werkervaring op en breid je je netwerk sterk uit. Bij Pharmalead kun je werken op basis van een arbeidsovereenkomst met vaste uren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Wil je meer flexibiliteit dan is het ook mogelijk om op oproepbasis bij ons in dienst te komen. Lees ook het interview met Pharmalead apotheker Francien Paalhaar.

In veel apotheken is de werkdruk hoog. Regelgeving vanuit zorgverzekeraars en overheid zorgt ervoor dat er steeds minder tijd over blijft voor de patiënt. Wanneer er binnen een apotheek een tijdelijk of structureel personeelstekort ontstaat, wordt de druk op de werkvloer nog hoger. Als apotheker kan je de patiënt dan niet altijd meer de farmaceutische zorg bieden die je zou willen. Om de werkdruk te verlichten, huren steeds meer apotheken de enthousiaste en bekwame apothekers van Pharmalead in.
Als apotheker bij Pharmalead zorg jij ervoor dat patiënten weer de aandacht en support krijgen die zij verdienen.

Vereniging voor Jonge Apothekers (VJA)
Pharmalead is trots partner van de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) wij delen hun visie op de apotheekbranche: Wij streven naar een toekomst waar de apotheker het beroep optimaal kan uitoefenen in samenwerking met de andere zorgpartijen en waar de zorg en de patiënt centraal staan.

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. Zowel in 2012, 2016 als 2017 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Pharmalead is doorlopend op zoek naar goede apothekers in alle regio’s van Nederland. 
Wie zoeken wij?

Functie-eisen:
– Afgeronde opleiding Farmacie;
– In bezit van rijbewijs B;
– Beschikbaar voor 24, 32 of 40 uur per week;
– Je beschikt over goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden, een proactieve houding en een resultaatgerichte instelling.
– Flexibele instelling;

Pharmalead biedt:
– Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring;
– Arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd;
– Gewerkte uren, boven je contracturen, krijg je uitbetaald;
– Lease auto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
– Iphone met abonnement of telefoonkostenvergoeding;
– Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
–  Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero: Inkomen op Peil;
– Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
– Je eigen Teammanager, die zelf ook apotheker is;
– Leuke en energieke collega’s!

Neem contact op met Carolien Rintel voor meer informatie of solliciteer direct:
Reageer nu


T: +31(0)35 – 543 02 34
M:+31(0)6 – 48189927
Email: c.rintel@pharmalead.nl

Wij zijn Pharmalead
Wij zijn er om te helpen
Dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 300 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Uitdaging, werk-privé balans en werkinhoud
Als apotheker bij Pharmalead werk je binnen je eigen regio, zodat je reistijd naar een opdracht beperkt blijft. Je vindt uitdaging in de opdrachten die je doet. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek, bereidingsapotheek en instellingsapotheek.

Wij hebben kennis van zaken
Dat is wat onze mensen zo professioneel maakt. Dat is onze norm. Dankzij scholing, specialisatie en een dagelijks dosis praktijkervaring leren wij steeds meer en weten we precies wat er speelt. In de branche, op de werkvloer en bij de patiënt.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Ontwikkeling en cultuur
Apothekers bij Pharmalead hebben een Teammanager (die zelf een ervaren apotheker is) waarbij zij terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen. De Teammanager zorgt ervoor dat jouw mening gehoord wordt.  Pharmalead heeft een positieve cultuur, iedere dag willen wij weer een beetje beter worden. Jij wordt uitgedaagd mee te denken met de organisatie en toekomst van ons apothekersteam.

Kom je werken bij Pharmalead, dan krijg je er een grote groep collega’s bij. Wij zijn met meer dan 60 apothekers! Je ontmoet je collega apothekers op werkoverleggen, intervisie, apothekersweekend,  trainingen en onze sociale events die we gedurende het jaar organiseren. Ook hebben we een intern social media platform, waarop je contact kunt leggen met je collega’s en kunt samenwerken aan projecten. 

Wij stimuleren jouw ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Een apotheker heeft ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek met de Team Manager. Je krijgt toegang tot een E-learning module voor vakinhoudelijke nascholing en er worden klassikale trainingen georganiseerd.

Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak.

ONZE VISIE: Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.

ONZE MISSIE: Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals.  Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad.
Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen. Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier. En daarin gaan we tot het uiterste.
Zodat wij elke dag bevlogen naar ons werk gaan.

 

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: