• Home
 • Vacature Apotheker Management Development Program

Vacature Apotheker Management Development Program

Reageer nu

Ben jij een ambitieuze recent geregistreerde apotheker en wil jij je managementvaardigheden een boost geven? Bij Pharmalead ben je aan het juiste adres! 

In samenwerking met de Baak hebben wij speciaal voor apothekers een éénjarig Management Development Program ontwikkeld.

Pharmalead is met ruim 300 apotheekprofessionals het grootste team interim apotheekprofessionals van Nederland. Onze opdrachtgevers zijn apotheekketens, ziekenhuizen maar ook de zelfstandige apotheek op de hoek. Met meer dan 80% marktaandeel zijn wij marktleider.

Werken voor Pharmalead betekent dat je in korte tijd diverse opdrachten in veel verschillende soorten apotheken uitvoert. Het Management Development Program laat je kennismaken met alle mogelijkheden die er voor apothekers zijn. Aan de hand van een personal coach, diverse opdrachten en trainingen bij de Baak krijg je de kans om jouw toekomst te ontdekken en verder te ontwikkelen. Onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en management komen tijdens het éénjarig programma aan bod, in de vorm van workshops gericht op:

 • Het fundament van leiderschap
 • Management vaardigheden
 • Time management
 • Omgaan met weerstand
 • Communiceren met impact
 • Geven en ontvangen van feedback

Na afloop van het Management Development Program ontvang je een certificaat en heb jij de kennis en vaardigheden, een uitgebreid netwerk en het inzicht om je carrière verder te ontwikkelen. Het levert je bruikbare inzichten waar jouw toekomst ligt als apotheker.

Lees meer in het interview met Pharmalead apotheker Francien Paalhaar.

Als apotheker bij Pharmalead maak je deel uit van een hecht team van 60 apothekers. Alle professionals bij Pharmalead staan onder leiding van een eigen Teammanager. Samen met jouw Teammanager, die zelf ook apotheker is, zorg je ervoor dat jij opdrachten doet die bij je passen en dat deze zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Wij stimuleren jouw ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Een apotheker heeft ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek met de Teammanager. Je krijgt toegang tot een e-learning module voor vakinhoudelijke nascholing en er worden klassikaal inhouse trainingen georganiseerd.

Bij Pharmalead zijn we van mening dat aandacht het verschil maakt. Daarom zijn we gestart met inrichten van de organisatie rondom het gedachtegoed van het ‘Psychologisch Contract’, waarin onuitgesproken verwachtingen zoals een goede werk-privé balans, de kwaliteit van de feedbackmomenten en passende ontwikkelingsmogelijkheden worden vastgelegd. We focussen ons op de professional en willen in 2020 de beste werkgever van de zorgsector zijn. Apothekers geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8,2. In het najaar van 2017 hebben we de hoogst haalbare score bij het Beste Werkgever Keurmerk behaald.

Pharmalead is -sinds de oprichting in 2006- uitgegroeid tot de flexibele schil van de apotheekbranche. Met als resultaat een toenemende vraag naar onze dienstverlening, bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Dat wij door de jaren heen een stabiele en betrouwbare werkgever zijn gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten blijkt ook uit de gewonnen FD Gazellen in 2012, 2016 en 2017, een prijs van het Financieel Dagblad voor gezonde en groeiende bedrijven.

Pharmalead is doorlopend op zoek naar goede apothekers in alle regio’s van Nederland. 

Naar wie zijn wij op zoek?
– KNMP geregistreerd / Afgeronde opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist;
– Ervaring als beherend apotheker of de ambitie om te beheren;
– Maximaal 10 jaar werkervaring; 
– In bezit van rijbewijs B;
– Beschikbaar voor 40 uur per week;
– Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, goede communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een proactieve houding en een resultaatgerichte en flexibele instelling.

Wat bieden wij jou?
– Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring;
– Arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd;
– Gewerkte uren, boven je contracturen, krijg je uitbetaald; 
– Lease auto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
– IPhone met abonnement of telefoonkostenvergoeding;
– Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
– Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero: Inkomen op Peil;
– Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
– Je eigen Teammanager, die zelf ook apotheker is;
– Leuke en energieke collega’s!

Neem contact op met Carolien Rintel voor meer informatie of solliciteer direct:

T: +31(0)35 – 543 02 34
M:+31(0)6 – 48189927
Email: c.rintel@pharmalead.nl

Reageer nu

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: