PARTNERS

Referenties

Service Apotheek Veen
Kees Stutterheim 
Beherend Apotheker
In tijden van een tijdelijk tekort aan assistentes heb ik via Pharmalead per direct dit gat kunnen opvullen. Zelfs in een lastige periode zoals gedurende de zomervakantie.

Alphega Apotheek Toolenburg
Alexandra Geesink 
Beherend Apotheker
De dames die via Pharmalead bij ons gewerkt hebben zijn zeer kundig in hun vak. Het is prettig dat ze direkt inzetbaar zijn en weinig begeleiding nodig hebben. Bovendien zijn het enthousiaste meiden die de boel soms weer wat opfleuren. Kortom, uitstekende krachten.

Mediq Apotheken
Rene Vollebregt 
Senior projectmanager Health
De samenwerking tussen Pharmalead en Mediq Apotheken verloopt prettig. Bij een aanvraag wordt in een zeer korte tijd gekeken welke mogelijkheden er zijn. De apothekers en apothekersassistenten zijn ervaren medewerkers die inzetbaar zijn binnen de verschillende apotheekteams.

BENU Apotheken
Erwin van Berkel
Manager Operations
Pharmalead levert goed en deskundig personeel en vaak ook snel. Het persoonlijk contact met Pharmalead is prettig en de lijntjes zijn kort. Daarnaast wordt continue gestreefd om de samenwerking met BENU Apotheken verder te optimaliseren.

Sint Anna Ziekenhuis
Christian Vader
Gevestigd Ziekenhuisapotheker
Pharmalead heeft ons meerdere keren naar volle tevredenheid goed en snel geholpen. Zowel binnen de ziekenhuisapotheek als de poliklinische apotheek, zowel met apothekers als apothekersassistenten. Naast het oplossen van een personeelsprobleem hebben meerdere collega’s van Pharmalead een actieve bijdrage geleverd aan het optimaliseren van onze processen. Een bijkomend voordeel van de “frisse blik” van Pharmalead.

Ziekenhuis Gelderse Vallei
Nelly Veenendaal-Dijkinga
Unithoofd Vallei Apotheek
Pharmalead helpt ons in tijden van tekort aan assistentes. Het is zeer prettig om met ze te werken.

Ziekenhuis St. Jansdal 
Ank Simonse
Hoofdassistent ziekenhuisapotheek
Onze ervaring met Pharmalead is op alle punten positief te noemen. De apothekersassistenten zijn zeer goed gekwalificeerd en ook bijzonder prettig om mee samen te werken. Door hun ervaring zijn zij snel ingewerkt en inzetbaar. Opvallend is hun flexibele instelling, wat voor een planner en ook voor het team erg prettig is. De communicatie met Pharmalead is erg prettig, men denkt in oplossingen en die komen er ook.

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2017 Pharmalead