Referenties

Service Apotheek Veen
Kees Stutterheim 
Beherend Apotheker
In tijden van een tijdelijk tekort aan assistentes heb ik via Pharmalead per direct dit gat kunnen opvullen. Zelfs in een lastige periode zoals gedurende de zomervakantie.

Alphega Apotheek Toolenburg
Alexandra Geesink 
Beherend Apotheker
De dames die via Pharmalead bij ons gewerkt hebben zijn zeer kundig in hun vak. Het is prettig dat ze direkt inzetbaar zijn en weinig begeleiding nodig hebben. Bovendien zijn het enthousiaste meiden die de boel soms weer wat opfleuren. Kortom, uitstekende krachten.

Radboud Apotheek
Bas van Vlijmen
Apotheker
De Radboud maakt al ruim twee jaar naar volle tevredenheid gebruik van de professionele hulp van Pharmalead. Het team van Pharmalead zorgt voor een helpende hand op het moment dat wij het nodig hebben! 

BENU Apotheken
Erwin van Berkel
Manager Operations
Pharmalead levert goed en deskundig personeel en vaak ook snel. Het persoonlijk contact met Pharmalead is prettig en de lijntjes zijn kort. Daarnaast wordt continue gestreefd om de samenwerking met BENU Apotheken verder te optimaliseren.

Sint Anna Ziekenhuis
Christian Vader
Gevestigd Ziekenhuisapotheker
Pharmalead heeft ons meerdere keren naar volle tevredenheid goed en snel geholpen. Zowel binnen de ziekenhuisapotheek als de poliklinische apotheek, zowel met apothekers als apothekersassistenten. Naast het oplossen van een personeelsprobleem hebben meerdere collega’s van Pharmalead een actieve bijdrage geleverd aan het optimaliseren van onze processen. Een bijkomend voordeel van de “frisse blik” van Pharmalead.

Ziekenhuis Gelderse Vallei
Nelly Veenendaal-Dijkinga
Unithoofd Vallei Apotheek
Pharmalead helpt ons in tijden van tekort aan assistentes. Het is zeer prettig om met ze te werken.

Ziekenhuis St. Jansdal 
Ank Simonse
Hoofdassistent ziekenhuisapotheek
Onze ervaring met Pharmalead is op alle punten positief te noemen. De apothekersassistenten zijn zeer goed gekwalificeerd en ook bijzonder prettig om mee samen te werken. Door hun ervaring zijn zij snel ingewerkt en inzetbaar. Opvallend is hun flexibele instelling, wat voor een planner en ook voor het team erg prettig is. De communicatie met Pharmalead is erg prettig, men denkt in oplossingen en die komen er ook.

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: