PARTNERS
 • Home
 • Pharmalead Kennissessie 2017

Pharmalead Kennissessie 2017

Op donderdagochtend 26 januari 2017  organiseert Pharmalead een Kennissessie voor zijn relaties bij Van der Valk Hotel Houten. Wij verheugen ons op de eerste editie in een succesvolle en lange reeks.
 
Deelnemen?
Als je wilt deelnemen, kan je je via deze link: aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt. De kennissessie wordt kosteloos door ons aangeboden. 

De onderwerpen van deze ochtend zijn:
 
‘Succesvol samenwerken’ door ex-bondscoach van de gouden hockeydames Marc Lammers
In het tweede deel van onze kennissessie komt Marc Lammers aan het woord, ex-bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam. Aansprekende videofragmenten, levendige anekdotes en veel enthousiasme vormen de ingrediënten van de presentatie van Marc Lammers. Marc is hét voorbeeld van een moderne coach. Het gaat niet alleen om het maken van doelpunten, maar ook om de weg ernaar toe. De topcoach benadrukt het belang van herhaling en innovatie om beter te worden. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven weet hij zijn teams te prikkelen en te verbeteren.

‘Personeelsbeleid’ door arbeidsrecht advocaat Mijke van den Brand
Het eerste deel van onze kennissessie neemt advocaat Mijke van den Brand voor haar rekening, Mijke is specialist in het arbeidsrecht. De invoering van de Wet Werk en Zekerheid heeft gevolgen voor het personeelsbeleid. De veranderingen ten aanzien van de proeftijd, het concurrentiebeding en de nieuwe aanzegplicht worden aangestipt. Ook is er aandacht voor de problematiek rondom een zieke werknemer. Verder komt het veranderde ontslagrecht aan de orde en de doorwerking daarvan voor de dagelijkse praktijk: hoe bouw je een dossier op?
 
Programma
09:30 – 10:00 uur: Ontvangst met koffie en thee
10:00 – 10:50 uur: ‘Personeelsbeleid’ door arbeidsrecht advocaat Mijke van den Brand
10:50 – 11:00 uur: Pauze
11:00 – 12:00 uur: ‘Succesvol samenwerken’ door ex-bondscoach van de gouden hockeydames Marc Lammers 
12:00 – 13:00 uur: Broodjesbuffet
 

Locatie
Van der Valk Hotel Houten, Hoofdveste 25 in Houten. Het hotel biedt voldoende parkeerplek en is het met een bushalte voor de deur goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Graag zien we je 26 januari! Tot dan!

 

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead