PARTNERS
 • Home
 • Partnership met Optima Farma

Partnership met Optima Farma

Kwaliteit

Pharmalead en Optima Farma slaan de handen ineen om de deskundigheid en kwaliteit van de apotheekmedewerkers, in dienst bij Pharmalead, verder te ontwikkelen en te borgen. Alle apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen, die werkzaam zijn bij Pharmalead, worden lid van de beroepsvereniging Optima Farma en daarnaast ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters. Dit betekent o.a. dat er voldoende bij-en nascholing en andere deskundigheidsbevorderende activiteiten gevolgd dienen te worden om aan de kwaliteitsregistratie te kunnen blijven voldoen. Voor werkgevers betekent dit o.a. dat er voldoende transparantie is over de deskundigheid van de medewerkers. En kan hiervoor eventueel het kwaliteitsregister geraadpleegd worden.

 

Pharmalead is een apotheek expertisebureau, met landelijke dekking, gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de apotheekbranche en heeft met 250 apotheekprofessionals een sterke basis als marktleider. Het team bestaat uit apothekers, apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, teamleiders, farmaceutisch managers en farmakundigen.

Optima Farma is de beroepsvereniging van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen (met AA-diploma). Naast belangenbehartiging van de zelfstandige zorgprofessional staat Optima Farma voor deskundigheidsbevordering en kwaliteit. Optima Farma stimuleert en motiveert hierbij de farmaceutisch beroepsbeoefenaren en zorgt ervoor dat ook zij vertegenwoordigd worden in gesprekken met politiek en andere partijen in de farmacie en gezondheidszorg. Ook voor de toekomst is het volgen van de ontwikkelingen in het vak en het continue volgen van bij-en nascholing van groot belang.

Naast de apotheker is een apotheekteam met hoogwaardige farmaceutische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden noodzakelijk.  Want zo houden we de kwaliteit van de farmaceutische zorg in de apotheek hoog.

In de komende tijd vinden er verdere gesprekken plaats tussen Pharmalead en Optima Farma om samen nog andere activiteiten te ontwikkelen. Denk hierbij aan deskundigheidsbevorderingen activiteiten, de dag van de apothekersassistent en een traineeship voor de apothekersassistent.

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead