Over Ons

Bij Pharmalead werken ruim 300 bevlogen professionals
Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Pharmalead vierde in 2017 haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. Zowel in 2012, 2016 als 2017 won Pharmalead FD Gazellen, dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijvenAfgelopen jaar wist Pharmalead zelfs een plek op het podium en een Bronzen FD Gazellen te bemachtigen.

In september 2017 heeft Pharmalead een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. Op basis van de Beste Werkgevers Score is Pharmalead een 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Dit keurmerk van Effectory & Intermediair heeft getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent.

Pharmalead is NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Met het SNA-Keurmerk laten wij zien, dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen rond uitlenen van professionals. Opdrachtgevers hoeven zich bij Pharmalead  geen zorgen te maken over inleners- en ketenaansprakelijkheid.

Onze VISIE: 
Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.
Onze MISSIE: 
Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals. Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad.  Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen. Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier. En daarin gaan we tot het uiterste. Zodat wij elke dag bevlogen naar ons werk gaan.

Onze KERNWAARDEN:
– INTEGRITEIT – Wij zijn er om te helpen
– ZORGVULDIGHEID – Wij werken met aandacht
– BEKWAAMHEID – Wij hebben kennis van zaken
– VRIJHEID – Wij gaan voor ons werk
– VERBONDENHEID – Wij hebben teamspirit
– BEVLOGENHEID – Wij zetten de extra stap

Onze OPLOSSING: Wij staan elke dag klaar om apotheken te helpen met raad en daad. Ons team bestaat uit apothekers, apothekersassistenten, farmakundigen, managers, farmaceutisch consulenten en farmacie studenten. Dankzij effectieve matching en planning kunnen wij razendsnel de juiste professional op de gewenste plek krijgen. Daarnaast bieden wij verschillende service- en advies tools die apotheken verder helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening.

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.
Wij zijn er om te helpen
Dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 300 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.
Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.
Wij hebben kennis van zaken
Dat is wat onze mensen zo professioneel maakt. Dat is onze norm. Dankzij scholing, specialisatie en een dagelijks dosis praktijkervaring leren wij steeds meer en weten we precies wat er speelt. In de branche, op de werkvloer en bij de patiënt.
Wij gaan voor ons werk
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.
Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak.

Pharmalead
Bevlogen professionals

KANTOORTEAM

PROFESSIONALS

 

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: