PARTNERS

Over Ons

Bij Pharmalead werken ruim 250 bevlogen professionals

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. In 2012 en 2016 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

ONZE VISIE: De farmaceutische zorg is continu in ontwikkeling. Door technologische en farmaceutische innovaties enerzijds, en vergrijzing en groeiende (individuele) zorgvraag anderzijds. Dat vraagt om professionals met actuele kennis en relevante competenties. Professionals met hart voor het vak én hart voor de patiënt.

ONZE MISSIE: Wij willen met zoveel mogelijk enthousiaste professionals de farmaceutische zorg beter en completer maken. Zodat de patiënten de service en support krijgen die zij verdienen.

ONZE KERNWAARDEN:

 • Integriteit
 • Zorgvuldigheid
 • Bekwaamheid
 • Verbondenheid
 • Bevlogenheid

ONZE OPLOSSING: Wij staan elke dag klaar om apotheken te helpen met raad en daad. Ons team bestaat uit apothekers, apothekersassistenten, farmakundigen, managers, farmaceutisch consulenten en farmacie studenten. Dankzij effectieve matching en planning kunnen wij razendsnel de juiste professional op de gewenste plek krijgen. Daarnaast bieden wij verschillende service- en advies tools die apotheken verder helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening.

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Wij hebben kennis van zaken
Dat is wat onze mensen zo professioneel maakt. Dat is onze norm. Dankzij scholing, specialisatie en een dagelijks dosis praktijkervaring leren wij steeds meer en weten we precies wat er speelt. In de branche, op de werkvloer en bij de patiënt.

Wij hebben teamspirit
Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Dat is wat ons sterk maakt. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk. Daarom hebben wij hart voor ons vak.

Daarom doen wij met plezier ons werk.
Daarom hebben wij hart voor ons vak.

Pharmalead
Bevlogen professionals

KANTOORTEAM

PROFESSIONALS

 

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead