PARTNERS

Detachering

Pharmalead is een betrouwbaar apotheek expertisebureau gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de apotheekbranche. Wij hebben bijna 10 jaar ervaring en met 250 apotheekprofessionals, waarvan rond de 55 apothekers een sterke basis als marktleider. Ons team bestaat uit apothekers, apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, teamleiders en farmaceutisch managers. Pharmalead heeft landelijke dekking.

Apotheekprofessionals zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. U kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in uw apotheek. Belt u in de ochtend, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor uw apotheekteam. Heeft u een planbare vraag voor versterking van uw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat we de meest passende professional kunnen matchen op uw tijdelijke personele behoefte. 

Pharmalead biedt met haar professionals kwalitatieve, snelle en flexibele oplossingen op het gebied van personeel en expertise.

 

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead