Detachering Openbare Apotheek

Heeft u een detacheringsaanvraag of wilt u meer informatie?
U kunt contact opnemen met Sander Couperus of Joany Pontjodikromo voor meer informatie. Dat kan via de onderstaande contactgegevens.

Sander Couperus, Accountmanager
M: 06-24154701 / 035-5430234
Email: s.couperus@pharmalead.nl
 
Joany Pontjodikromo, apotheker Accountmanager
M: 06-14304714 / 035-5430234
Email: j.pontjodikromo@pharmalead.nl

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten en farmacie studenten.

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Detachering: Adhoc en planbaar
Apothekersassistenten en apothekers zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. U kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in uw apotheek. Belt u in de ochtend, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor uw apotheekteam. Heeft u een planbare vraag voor versterking van uw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat we de meest passende professional kunnen matchen op uw tijdelijke personele behoefte.

Beloften aan onze klanten:
Service en bereikbaarheid
Iedere werkdag en ook in het weekend zijn wij bereikbaar tussen 7-23u (buiten kantoortijden op het mobiele nummer van uw Accountmanager)

Juiste AIS kennis
Onze professionals hebben altijd de juiste AIS kennis.

Reactietijd
U krijgt altijd binnen 4 uur reactie op al uw vragen.

Wist u dat:
Wanneer u voor 08.30u belt, er in 90% van de gevallen diezelfde dag nog een professional naar uw apotheek komt?

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. In 2012 en 2016 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven. 

Projecten Openbare Apotheek
 • Kring-apotheek Bakel-Milheeze
  Monique Melssen
  Apothekersassistent

  Kring-apotheek Bakel-Milheeze is een vrij nieuwe apotheek met allerlei nieuwe snufjes zoals een servilocker, snelbalie en track en trace. Met veel plezier help ik mijn collega's met de dagelijkse werkzaamheden in deze apotheek.

 • Apotheek de Betuwe
  Desirée van Ginkel
  Apothekersassistent

  Momenteel werkzaam bij Apotheek de Betuwe, waar ik op twee van de drie locaties wordt ingezet. In deze apotheek voor het eerst kennis gemaakt met de Servilocker en centralfilling.

 • Apotheek Oosterheem
  Silvi Boerjan
  Apothekersassistent

  Met veel plezier heb ik gewerkt bij Apotheek Oosterheem. Een drukke apotheek met een leuk team! Met veel enthousiasme ondersteunde ik hun in de drukste maanden van het jaar.

 • Apotheek Skagerrak
  Chantal Hoogendoorn
  Apothekersassistent


  Apotheek Skagerrak is een goed georganiseerde apotheek. De meeste bereidingen worden nog door de apotheek gedaan en zijn werken met smartfilling dit zorgt er voor dat het werk erg afwisselend is. Ik werk hier met veel plezier!

 • Stichting Gezondheidscentra Zoetermeer
  Iris Langendoen
  Interim Apotheker

  Naast de dagelijkse bezigheden van beherend apotheker heb ik de herhaalservice opgezet. Het was een mooie uitdaging om de assistenten zo te begeleiden dat ze er ook zelf mee aan de slag konden en enthousiast deze service aan de balie gingen aanbieden.

 • Apotheek Stromenwijk-’t Zand
  Emiel Schepers
  Interim Apotheker

  In deze opdracht heb ik mij, naast het beheren van de apotheek, vooral gericht op het behouden en verbeteren van de samenwerking met de ketenpartners. Goede zorg verlangt goede samenwerking. Een leuk en leerzaam project.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: