PARTNERS

Detachering Openbare Apotheek

Pharmalead is partner van zelfstandig apothekers, zorggroepen en ketens, op het gebied van kwalitatieve en flexibele personele oplossingen. Wij werken door heel Nederland. Pharmalead professionals hebben kennis van verschillende apotheek informatie systemen en zijn direct operationeel inzetbaar. Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen en farmaceutisch consulenten.

Projecten Openbare Apotheek
 • Kring-apotheek Bakel-Milheeze
  Monique Melssen
  Apothekersassistent

  Kring-apotheek Bakel-Milheeze is een vrij nieuwe apotheek met allerlei nieuwe snufjes zoals een servilocker, snelbalie en track en trace. Met veel plezier help ik mijn collega's met de dagelijkse werkzaamheden in deze apotheek.

 • Apotheek de Betuwe
  Desirée van Ginkel
  Apothekersassistent

  Momenteel werkzaam bij Apotheek de Betuwe, waar ik op twee van de drie locaties wordt ingezet. In deze apotheek voor het eerst kennis gemaakt met de Servilocker en centralfilling.

 • Apotheek Oosterheem
  Silvi Boerjan
  Apothekersassistent

  Met veel plezier heb ik gewerkt bij Apotheek Oosterheem. Een drukke apotheek met een leuk team! Met veel enthousiasme ondersteunde ik hun in de drukste maanden van het jaar.

 • Apotheek Skagerrak
  Chantal Hoogendoorn
  Apothekersassistent


  Apotheek Skagerrak is een goed georganiseerde apotheek. De meeste bereidingen worden nog door de apotheek gedaan en zijn werken met smartfilling dit zorgt er voor dat het werk erg afwisselend is. Ik werk hier met veel plezier!

 • Stichting Gezondheidscentra Zoetermeer
  Iris Langendoen
  Interim Apotheker

  Naast de dagelijkse bezigheden van beherend apotheker heb ik de herhaalservice opgezet. Het was een mooie uitdaging om de assistenten zo te begeleiden dat ze er ook zelf mee aan de slag konden en enthousiast deze service aan de balie gingen aanbieden.

 • Apotheek Stromenwijk-’t Zand
  Emiel Schepers
  Interim Apotheker

  In deze opdracht heb ik mij, naast het beheren van de apotheek, vooral gericht op het behouden en verbeteren van de samenwerking met de ketenpartners. Goede zorg verlangt goede samenwerking. Een leuk en leerzaam project.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead