• Home
 • Detachering Ziekenhuisapotheek

Detachering Ziekenhuisapotheek

Heeft u een detacheringsaanvraag of wilt u meer informatie?
U kunt contact opnemen met Koen Lasschuit voor meer informatie. Dat kan via de onderstaande contactgegevens.


Koen Lasschuit, Commercieel Directeur
M: 06-22321715 / 035-5430234
Email: k.lasschuit@pharmalead.nl

Bij Pharmalead werken professionals die gespecialiseerd zijn in de ziekenhuisapotheek. Zij hebben kennis van de specifieke informatie systemen  en werkwijzen van de ziekenhuisapotheek en zijn snel operationeel inzetbaar.

Download hier onze brochure voor poliklinische apotheken en ziekenhuisapotheken:

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten, farmacie studenten en medicatieverificatie specialisten.

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Detachering: Adhoc en planbaar
Apothekersassistenten en apothekers zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. U kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in uw apotheek. Belt u in de ochtend, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor uw apotheekteam. Heeft u een planbare vraag voor versterking van uw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat we de meest passende professional kunnen matchen op uw tijdelijke personele behoefte. 

Detachering: Medicatieverificatie
Pharmalead heeft een team met in medicatieverificatie gesprekken gespecialiseerde apothekersassistenten. Deze professionals zijn snel inzetbaar en nemen nuttige ervaring mee uit eerdere opdrachten.

Beloften aan onze klanten:
Service en bereikbaarheid
Iedere werkdag en ook in het weekend zijn wij bereikbaar tussen 7-23u (buiten kantoortijden op het mobiele nummer van uw Accountmanager)

Juiste AIS kennis
Onze professionals hebben altijd de juiste AIS kennis.

Reactietijd
U krijgt altijd binnen 4 uur reactie op al uw vragen.

Wist u dat:
Wanneer u voor 08.30u belt, er in 90% van de gevallen diezelfde dag nog een professional naar uw apotheek komt?

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. In 2012 en 2016 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Projecten Ziekenhuisapotheek
 • Gelre Ziekenhuizen
  Nathalie van Beusichem
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in de Gelre ziekenhuizen ondersteun ik bij het uitrollen van EVS, bap karren en medicatieoverdracht bij opname en ontslag. Ik voel me een volwaardig lid van het gastvrije team. Heerlijke tijd met veel ontplooiing en het eigen mogen maken van Ross Pharma Health.

 • Ziekenhuis St. Jansdal
  Gwendolyn van der Ley
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in het Sint Jansdal in Harderwijk heb ik steriele bereidingen gedaan voor cystostatica en voor aseptische bereiding. Een prettig en gezellig team. Ik heb er met plezier gewerkt!

 • Meander Medisch Centrum
  Rani Kras
  Apothekersassistent

  Tijdens mijn opdracht in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, mag ik het gezellige team van de bereidingen versterken. Met cytostatica, aseptische bereidingen en alle andere bereidingen. Toch doe je elke weer nieuwe werkervaring op van de verschillende werkwijzen en computersystemen.

 • Slingeland Ziekenhuis
  Edith Zeylmans
  Apothekersassistent


  De ziekenhuisapotheek van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem was voor 7 maanden mijn werkplek. Daar de medicatie verzorgd voor diverse verpleegafdelingen door het uitzetten van medicijnkarren op de depotheek van de afdeling. Tot op heden nog met diverse collega's contact.

 • Ziekenhuis Gelderse Vallei
  Ceder Zunderdorp
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in de Gelderse Vallei in de ziekenhuisapotheek. Hier werk ik in een klein team verband op een van de vleugels om de recepten te controleren en uit te zetten per patiënt.

 • Rijnstate
  Ellen Kamphuis
  Apothekersassistent

  Eén van de ziekenhuisapotheken waar ik heb mogen werken is het Rijnstate in Arnhem waar ik samen met fijne collega's verantwoordelijk was voor de medicatie voorziening van de verpleeghuizen. Dat hield onder andere in medicatiebewaking, receptverwerking en medicatie uitzetten in speciaal daarvoor bestemde casettes.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: