PARTNERS
 • Home
 • Detachering Ziekenhuisapotheek

Detachering Ziekenhuisapotheek

Pharmalead is partner van ziekenhuisapotheken op het gebied van kwalitatieve en flexibele personele oplossingen. Wij werken door heel Nederland. Bij Pharmalead werken professionals die gespecialiseerd zijn in de ziekenhuisapotheek. Zij hebben kennis van de specifieke informatie systemen  en werkwijzen van de ziekenhuisapotheek. Onze professionals zijn direct operationeel inzetbaar. 
Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten en medicatieverificatie specialisten.

Medicatieverificatie

Medicatieverificatie gesprekken zijn in steeds meer ziekenhuizen een speerpunt. Deze gesprekken worden georganiseerd vanuit de poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek. Professionals van Pharmalead hebben deze gesprekken reeds in veel ziekenhuizen gedaan. Hierdoor hebben wij als Pharmalead ervaring met de verschillende methodieken die gehanteerd worden. Wij hebben binnen onze organisatie een team medicatieverificatie specialisten. Deze professionals zijn snel inzetbaar en nemen nuttige ervaring mee uit eerdere opdrachten. Daarnaast werken er bij ons professionals die ervaring hebben met het projectmatig opzetten van medicatieverificatie gesprekken in een ziekenhuis.

Projecten Ziekenhuisapotheek
 • Gelre Ziekenhuizen
  Nathalie van Beusichem
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in de Gelre ziekenhuizen ondersteun ik bij het uitrollen van EVS, bap karren en medicatieoverdracht bij opname en ontslag. Ik voel me een volwaardig lid van het gastvrije team. Heerlijke tijd met veel ontplooiing en het eigen mogen maken van Ross Pharma Health.

 • Ziekenhuis St. Jansdal
  Gwendolyn van der Ley
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in het Sint Jansdal in Harderwijk heb ik steriele bereidingen gedaan voor cystostatica en voor aseptische bereiding. Een prettig en gezellig team. Ik heb er met plezier gewerkt!

 • Meander Medisch Centrum
  Rani Kras
  Apothekersassistent

  Tijdens mijn opdracht in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, mag ik het gezellige team van de bereidingen versterken. Met cytostatica, aseptische bereidingen en alle andere bereidingen. Toch doe je elke weer nieuwe werkervaring op van de verschillende werkwijzen en computersystemen.

 • Slingeland Ziekenhuis
  Edith Zeylmans
  Apothekersassistent


  De ziekenhuisapotheek van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem was voor 7 maanden mijn werkplek. Daar de medicatie verzorgd voor diverse verpleegafdelingen door het uitzetten van medicijnkarren op de depotheek van de afdeling. Tot op heden nog met diverse collega's contact.

 • Ziekenhuis Gelderse Vallei
  Ceder Zunderdorp
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht in de Gelderse Vallei in de ziekenhuisapotheek. Hier werk ik in een klein team verband op een van de vleugels om de recepten te controleren en uit te zetten per patiënt.

 • Rijnstate
  Ellen Kamphuis
  Apothekersassistent

  Eén van de ziekenhuisapotheken waar ik heb mogen werken is het Rijnstate in Arnhem waar ik samen met fijne collega's verantwoordelijk was voor de medicatie voorziening van de verpleeghuizen. Dat hield onder andere in medicatiebewaking, receptverwerking en medicatie uitzetten in speciaal daarvoor bestemde casettes.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead