• Home
 • Detachering Poliklinische Apotheek

Detachering Poliklinische Apotheek

Heeft u een detacheringsaanvraag of wilt u meer informatie?
U kunt contact opnemen met Koen Lasschuit voor meer informatie. Dat kan via de onderstaande contactgegevens.


Koen Lasschuit, Commercieel Directeur
M: 06-22321715 / 035-5430234
Email: k.lasschuit@pharmalead.nl

Bij Pharmalead werken professionals die gespecialiseerd zijn in de poliklinische apotheek. Zij hebben kennis van verschillende apotheek informatiesystemen, specifieke werkwijzen van een poliklinische apotheek en zijn snel operationeel inzetbaar.

Download hier onze brochure voor poliklinische apotheken en ziekenhuisapotheken:

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten, farmacie studenten en medicatieverificatie specialisten.

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Detachering: Adhoc en planbaar
Apothekersassistenten en apothekers zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. U kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in uw apotheek. Belt u in de ochtend, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor uw apotheekteam. Heeft u een planbare vraag voor versterking van uw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat we de meest passende professional kunnen matchen op uw tijdelijke personele behoefte. 

Detachering: Medicatieverificatie
Pharmalead heeft een team met in medicatieverificatie gesprekken gespecialiseerde apothekersassistenten. Deze professionals zijn snel inzetbaar en nemen nuttige ervaring mee uit eerdere opdrachten.

Beloften aan onze klanten:
Service en bereikbaarheid
Iedere werkdag en ook in het weekend zijn wij bereikbaar tussen 7-23u (buiten kantoortijden op het mobiele nummer van uw Accountmanager)

Juiste AIS kennis
Onze professionals hebben altijd de juiste AIS kennis.

Reactietijd
U krijgt altijd binnen 4 uur reactie op al uw vragen.

Wist u dat:
Wanneer u voor 08.30u belt, er in 90% van de gevallen diezelfde dag nog een professional naar uw apotheek komt?

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. In 2012 en 2016 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Projecten Poliklinische Apotheek
 • Apotheek Maastricht UMC+
  Mirjan Bolwerk
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht werk ik bij Apotheek Maastricht UMC+. De apotheek is gevestigd in een academisch ziekenhuis, hierdoor is er veel diversiteit aan receptuur. Daarnaast leveren ze ook specialistische geneesmiddelen. Met veel enthousiasme ben ik onderdeel van dit leuke team.

 • Vallei Apotheek
  Martine Postma
  Apothekersassistent


  Sinds ik bij Pharmalead werk, kom ik op verschillende plaatsen en doe veel ervaring op! In mijn huidige opdracht in de poliklinische apotheek van het ziekenhuis Gelderse Vallei begeleid ik de medicatieoverdracht bij opname en ontslag.

 • Radboud umc
  Anneke Emmer
  Apothekersassistent


  Dagelijks bespreek ik met patiënten die opgenomen worden in het ziekenhuis, of op poli-bezoek komen, de thuismedicatie. Het leuke van deze opdracht is dat je veel contact hebt met verpleging en patiënten en het hele ziekenhuis ziet.

 • Apotheek Reade
  Caroline Roest
  Interim Apotheker


  De poliklinische apotheek van Reade is gespecialiseerd in reumatische aandoeningen. Levering van biologicals aan huis speelt een grote rol. Als interim apotheker was een van mijn taken het opzetten van de samenwerking met de logistieke partner.

 • Poliklinische Apotheek Meander
  Mark Hendriks
  Interim Apotheker

  De poliklinische apotheek van het Meander Medisch Centrum is een belangrijke schakel tussen de farmaceutische zorg van de eerste en tweede lijn. Als interim apotheker ben ik mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de veelzijdige farmaceutische zorg

 • Poliklinische Apotheek Sint Antonius
  Wendy Janssen
  Apothekersassitent en Farmakundige

  Momenteel word ik ingezet als balie-assistent. Ons doel is om de patiënten, voornamelijk afkomstig uit andere apotheken, een zo kort mogelijke wachttijd te bieden met een goede medicatiebewaking en medicatiebegeleiding.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: