PARTNERS
 • Home
 • Detachering Poliklinische Apotheek

Detachering Poliklinische Apotheek

Pharmalead is partner van poliklinische apotheken op het gebied van kwalitatieve en flexibele personele oplossingen. Wij werken door heel Nederland. Bij Pharmalead werken professionals die gespecialiseerd zijn in de poliklinische apotheek. Zij hebben kennis van verschillende apotheek informatie systemen, specifieke werkwijzen van een poliklinische apotheek en zijn direct operationeel inzetbaar.
Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten en medicatieverificatie specialisten.

Medicatieverificatie

Medicatieverificatie gesprekken zijn in steeds meer ziekenhuizen een speerpunt. Deze gesprekken worden georganiseerd vanuit de poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek. Professionals van Pharmalead hebben deze gesprekken reeds in veel ziekenhuizen gedaan. Hierdoor hebben wij als Pharmalead ervaring met de verschillende methodieken die gehanteerd worden. Wij hebben binnen onze organisatie een team medicatieverificatie specialisten. Deze professionals zijn snel inzetbaar en nemen nuttige ervaring mee uit eerdere opdrachten. Daarnaast werken er bij ons professionals die ervaring hebben met het projectmatig opzetten van medicatieverificatie gesprekken in een ziekenhuis.

Projecten Poliklinische Apotheek
 • Apotheek Maastricht UMC+
  Mirjan Bolwerk
  Apothekersassistent

  In mijn opdracht werk ik bij Apotheek Maastricht UMC+. De apotheek is gevestigd in een academisch ziekenhuis, hierdoor is er veel diversiteit aan receptuur. Daarnaast leveren ze ook specialistische geneesmiddelen. Met veel enthousiasme ben ik onderdeel van dit leuke team.

 • Vallei Apotheek
  Martine Postma
  Apothekersassistent


  Sinds ik bij Pharmalead werk, kom ik op verschillende plaatsen en doe veel ervaring op! In mijn huidige opdracht in de poliklinische apotheek van het ziekenhuis Gelderse Vallei begeleid ik de medicatieoverdracht bij opname en ontslag.

 • Radboud umc
  Anneke Emmer
  Apothekersassistent


  Dagelijks bespreek ik met patiënten die opgenomen worden in het ziekenhuis, of op poli-bezoek komen, de thuismedicatie. Het leuke van deze opdracht is dat je veel contact hebt met verpleging en patiënten en het hele ziekenhuis ziet.

 • Apotheek Reade
  Caroline Roest
  Interim Apotheker


  De poliklinische apotheek van Reade is gespecialiseerd in reumatische aandoeningen. Levering van biologicals aan huis speelt een grote rol. Als interim apotheker was een van mijn taken het opzetten van de samenwerking met de logistieke partner.

 • Poliklinische Apotheek Meander
  Mark Hendriks
  Interim Apotheker

  De poliklinische apotheek van het Meander Medisch Centrum is een belangrijke schakel tussen de farmaceutische zorg van de eerste en tweede lijn. Als interim apotheker ben ik mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de veelzijdige farmaceutische zorg

 • Poliklinische Apotheek Sint Antonius
  Wendy Janssen
  Apothekersassitent en Farmakundige

  Momenteel word ik ingezet als balie-assistent. Ons doel is om de patiënten, voornamelijk afkomstig uit andere apotheken, een zo kort mogelijke wachttijd te bieden met een goede medicatiebewaking en medicatiebegeleiding.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead