PARTNERS
 • Home
 • Detachering Overig

Detachering Overig

Pharmalead is partner van organisaties binnen de apotheekbranche die behoeften hebben aan gespecialiseerd, kwalitatief en flexibel personeel. Pharmalead professionals worden onder andere ingezet in opdrachten bij: Instellingsapotheken; Bereidingsapotheken; Apotheekhoudende Huisartsen; Service Centers; ICT Dienstverleners en de Farmaceutische Industrie. 
Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen en farmaceutisch consulenten.

Projecten Overig
 • Pharma Assist
  Stephan Maas
  Apotheker


  Bij Pharma Assist ben ik naast dag-apotheker onder andere betrokken geweest bij het opzetten en onderhouden van productdossiers. Het werk is zeer divers en je komt met alle facetten van aseptische bereidingen in aanraking, een mooie farmaceutische uitdaging!

 • Mediq Shared Service Center
  Imane Lazaar
  Apothekersassistent

  Momenteel ben ik in opdracht bij het Mediq Shared Service Center. Hier hou ik me met name bezig met het (her)declaratieproces en vergoedingen. Ook heb ik nu 7 apotheken waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik onderhoud het contact met de apothekers en zorgverzekeraars.

 • PharmaPartners
  Anne Loman
  Consultant


  In mijn opdracht begeleid ik als consultant, apotheken met de implementatie van een nieuw AIS. Het is een unieke en uitdagende opdracht waarin mijn praktijkervaring in de apotheek van grote meerwaarde is.

 • PharmaPartners
  Manon Nass
  Farmakundige


  In mijn opdracht ben ik als trainer werkzaam bij PharmaPartners, voor de implementatie van Pharmacom Nieuw. Met veel plezier geef ik apotheekteams alle uitleg die ze nodig hebben om van Pharmacom Classic over te gaan op Pharmacom Nieuw. Kortom een uitdagende opdracht!

 • Medizorg
  Jantine Danen
  Apothekersassistent


  In mijn opdracht werk in nauw samen met de apotheker bij het introduceren van een nieuwe werkwijze. Mijn ervaring die ik heb opgedaan in de vele openbare en poliklinische apotheken waar ik vanuit Pharmalead heb gewerkt, komt goed van pas!

 • Shared Service Center Alliance Healthcare
  Gwendolyn van der Ley
  Apothekersassistent

  In deze opdracht deed ik facturatie bij Alliance Healthcare. Een leerzame en uitdagende job. Ik werd gevraagd mee te denken en verbeterpunten aan te dragen voor het dagelijkse werkproces.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Amalialaan 41 C
   3743 KE Baarn

   telefoon: 035-5430234
   fax: 035-5430402
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam:
© 2006 - 2016 Pharmalead