• Home
 • Detachering Overig

Detachering Overig

Heeft u een detacheringsaanvraag of wilt u meer informatie?
U kunt contact opnemen met Koen Lasschuit voor meer informatie. Dat kan via de onderstaande contactgegevens.


Koen Lasschuit, Commercieel Directeur
M: 06-22321715 / 035-5430234
Email: k.lasschuit@pharmalead.nl

Pharmalead is partner van organisaties binnen de apotheekbranche die behoeften hebben aan gespecialiseerd, kwalitatief en flexibel apotheekpersoneel. Pharmalead professionals worden onder andere ingezet in opdrachten bij: Instellingsapotheken; Bereidingsapotheken; Service Centers; ICT Dienstverleners en de Farmaceutische Industrie. 

Wij zijn Pharmalead
Het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Wij zijn er om te helpen
dat is wat ons vak zo mooi maakt. Dat is waar we ‘t voor doen. Met ruim 250 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij gaan voor ons werk.
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie. Omdat we ons vrij voelen om ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en eigen initiatieven te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je zelf groeit.

Wij detacheren apothekers, apothekersassistenten, managers, farmakundigen, farmaceutisch consulenten, farmacie studenten en medicatieverificatie specialisten.

Onze apotheekprofessionals geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8.

Detachering: Adhoc en planbaar
Apothekersassistenten en apothekers zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. U kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in uw apotheek. Belt u in de ochtend, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor uw apotheekteam. Heeft u een planbare vraag voor versterking van uw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met u in gesprek, zodat we de meest passende professional kunnen matchen op uw tijdelijke personele behoefte. 

Beloften aan onze klanten:
Service en bereikbaarheid
Iedere werkdag en ook in het weekend zijn wij bereikbaar tussen 7-23u (buiten kantoortijden op het mobiele nummer van uw Accountmanager)

Juiste AIS kennis
Onze professionals hebben altijd de juiste AIS kennis.

Reactietijd
U krijgt altijd binnen 4 uur reactie op al uw vragen.

Wist u dat:
Wanneer u voor 08.30u belt, er in 90% van de gevallen diezelfde dag nog een professional naar uw apotheek komt?

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. In 2012 en 2016 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Projecten Overig
 • Pharma Assist
  Stephan Maas
  Apotheker


  Bij Pharma Assist ben ik naast dag-apotheker onder andere betrokken geweest bij het opzetten en onderhouden van productdossiers. Het werk is zeer divers en je komt met alle facetten van aseptische bereidingen in aanraking, een mooie farmaceutische uitdaging!

 • Mediq Shared Service Center
  Imane Lazaar
  Apothekersassistent

  Momenteel ben ik in opdracht bij het Mediq Shared Service Center. Hier hou ik me met name bezig met het (her)declaratieproces en vergoedingen. Ook heb ik nu 7 apotheken waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik onderhoud het contact met de apothekers en zorgverzekeraars.

 • PharmaPartners
  Anne Loman
  Consultant


  In mijn opdracht begeleid ik als consultant, apotheken met de implementatie van een nieuw AIS. Het is een unieke en uitdagende opdracht waarin mijn praktijkervaring in de apotheek van grote meerwaarde is.

 • PharmaPartners
  Manon Nass
  Farmakundige


  In mijn opdracht ben ik als trainer werkzaam bij PharmaPartners, voor de implementatie van Pharmacom Nieuw. Met veel plezier geef ik apotheekteams alle uitleg die ze nodig hebben om van Pharmacom Classic over te gaan op Pharmacom Nieuw. Kortom een uitdagende opdracht!

 • Medizorg
  Jantine Danen
  Apothekersassistent


  In mijn opdracht werk in nauw samen met de apotheker bij het introduceren van een nieuwe werkwijze. Mijn ervaring die ik heb opgedaan in de vele openbare en poliklinische apotheken waar ik vanuit Pharmalead heb gewerkt, komt goed van pas!

 • Shared Service Center Alliance Healthcare
  Gwendolyn van der Ley
  Apothekersassistent

  In deze opdracht deed ik facturatie bij Alliance Healthcare. Een leerzame en uitdagende job. Ik werd gevraagd mee te denken en verbeterpunten aan te dragen voor het dagelijkse werkproces.


Zie meer projecten

  • contact ons

   Pharmalead
   Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
   3743 JN Baarn

   telefoon: 035-5430234
   e-mail: info@pharmalead.nl

   Volg ons

  • Nieuwsbrief

   Email:
   Naam: